Можете да разчитате на нас!

Изложени ли сте на риск, цялата Ви упорита работа да отиде на вятъра? Рискува ли Ви се да загубите всичко, за което сте работили?

Провалилите се бизнеси са навсякъде и последствията са опустошителни – изгубени домове, напрегната семейна атмосфера и край на надеждите и мечтите. И все пак те често започват с най-малките, едва доловими, предупредителни знаци, които трудно бихте забелязали.

Може би сте прекалено заети да гоните неплатените фактури или Ви е неудобно да се обаждате по телефона, за да не обидите клиентите си. Може би нямате време да седнете и да видите кои са Вашите печеливши клиенти и кой от тях всъщност Ви струва пари.

Развитието на екипите Ви просто не е Вашето нещо. Стратегическото планиране също не е за Вас, но просто се захващате с него и се надявате на най-доброто.

Може да имате дори насъбрана бумащина за година напред и затрупани разписки под бюрото си – знаете, че са там, но се преструвате, че не са.

Понякога дори не е очевидно. Искали ли сте някога да имате някого, към когото да се обърнете за съвет? Избягвали ли сте да се консултирате с експерт, защото не сте знаели часовата ставка на услугата? Пропускали ли сте да се възползвате от възможността, която Вашият конкурент е имал? Ако е така, значи несъзнателно сте направили крачка напред към загубата на препитанието си.

Или може би смятате, че въпросът Ви е глупав. Е, позволете ни да Ви кажем, че няма глупав въпрос, освен този, който не е зададен. Едно нещо обединява всички тези проблеми и то е, че те са лесно решими.

В Алфа Групите всеки един е в същата ситуация, всеки има предизвикателства, които му костват безсънни нощи, където грешното решение струва на бизнеса много пари и време. В нашите групи използваме откровен и неосъждащ подход и концепция. Ние сме там, за да помогнем. Няма глупави въпроси. Всеки въпрос, предизвикателство, възможност стоят не само пред Вас, а и пред още 19 други собственици на бизнес като Вас. Повечето от нашите проблеми могат да бъдат решени благодарение на разнообразието от хора, което имаме в нашите групи, с различни гледни точки по отношение на едно и също предизвикателство.

Ние сме експертите, на които можете да се доверите; съветниците, които винаги сте искали и подкрепата, от която (отчаяно) се нуждаете. Ние стоим плътно до Вас и ще ви помогнем да растете и да успявате. Елате и вижте, можем да Ви уверим, че няма да съжалявате! Можете да разчитате на нас!


Напомняме, че във всяка Алфа група може да участва само по един представител от бранш, затова местата на участниците са ограничени до 20. Побързайте да заемете Вашето място преди конкурентите си и се запишете за участие ОЩЕ СЕГА! Следващата среща на Алфа Груп ще се проведе:

юни
12
ср
2024
Месечна среща на Алфа Група „София“ @ Зала за Събития Реализатори
юни 12 @ 09:00 – 13:00

Заседание на консултативния борд на Алфа Група София

Алфа Групата стартира нов консултативен борд от собственици и управители на развиващи се малки и средни бизнеси в София!

Какво би било, ако:

 • „Имате собствен управителен борд от директори, които да ви помагат всеки месец“….

 • „Някой ви разбира много добре, защото е бил в обувките ви„…

 • „Има с кого да си сверите часовника“…

 • „Бихте могли буквално да си купите време за стратегическо планиране“…

 • „Има къде да си съберете мислите и решителността за последващи действия“…

 • Имате среда, която ви мотивира и ви помага да се развивате“

Това е малка част от споделеното от настоящите членовете на Алфа Групата. След успешното ѝ развитие в София и многобройните запитвания за втора група, тя вече е факт!

Нашето обещание е само едно: да удвоите стойността на бизнеса ви в период от 2 до 3 години!

 

По време на срещата ще имате възможността:

 • Да разберете как да удвоите стойността на бизнеса си в рамките на 2-3 години;

 • Да седнете на една работна маса с други собственици на бизнес от вашия калибър;

 • Да работите по една от темите за бърз растеж;

 • Да отработите личен бизнес казус или предизвикателство в рамките на мастърмайнд сесия (до 3 казуса на среща);

 • Да получите предложения за неговото решение от опитни съмишленици;

 • Да споделите знания и опит от вашето собствено бизнес ежедневие и да се обогатите от това на другите.

Още по темата:

Кратка презентация на „Алфа Групата“

Често задаваните въпроси

Интервюта с членове на Алфа Групата:

Регистрирайте се за следващото събитие тук!

   

  За повече информация, може да обърнете внимание на често задаваните въпроси и да се свържете с регионален директор от нашия екип. График на срещите до края на годината може да намерите тук.