Какво споделят членовете на The Alpha Group България – Радостина Изова

В поредицата интервюта с членовете на Алфа Групата в България ви представяме Радостина Изова – собственик и управител на Реализатори ™, производител на нестандартни маркетингови решения. Като един от първите членове в България, сме любопитни да разберем каква е нейната добавена стойност от това членство, какви са били очакванията ѝ в началото и какво е сега за нея Алфа Групата.

Представете се накратко.

Радостина Изова – Собственик и Управител на Реализатори™ . Името ни ни описва най-точно. Реализираме стандартни и нестандартни производствени решения в областта на крайното продуктово позициониране. С други думи – произвеждаме POS / POP рекламни дисплеи, стелажи, киоски, както и други POS / POP изделия. Често работим по наглед доста сложни проекти, на които винаги намираме решение.

Откога сте член на Алфа Групата и как разбрахте за нея?

Член съм от близо година. Поканена бях лично от Борислава Киркова – Регионален Директор на Алфа Груп в България.

Какви са ежедневните ви предизвикателства в бизнеса, как намирате решение за тях и кой ви помага?

Предизвикателствата са подобни при всички ни предполагам. Няма да учудя никой с тях. Добро планиране на дейностите във фирмата; Организация на времето; Успешно менажиране на работните процеси; Бих искала да намаля оперативната работа, за сметка на визионерската;

Какво време отделяте за стратегическо планиране?

Истината е, че точно членството в групата ми помага да отделям конкретно време за стратегическо планиране. Отделям часове за работа по теми, по които иначе все не намирам време и организация да работя.

Какво ви мотивира да отделяте половин ден всеки месец и да приоритизирате участието си в Алфа Групата пред всички останали важни задачи?

Именно желанието ми да се отделя от оперативната работа, за сметка на визионерската.

Какво ви дава Алфа Групата?

Алфа Групата ми дава страшно много идеи, дава ми решения, много нови приятелства! Също, колкото и странно да звучи, ме зарежда емоционално и чисто човешки!

Какви хора членуват в Алфа Групата?

В Алфа Групата членуват собственици на бизнес, които искат да бъдат възможно най-полезни за фирмата си, хората си и за самите тях. Вечно търсещи, правещи и развиващи се!

Какво си мислехте, че е Алфа Групата, преди да дойдете на първото заседание и какво се оказа в действителност?

Този формат ми изглеждаше леко суховат и не бях съвсем сигурна как точно ще успея да се впиша. След първият ми казус това ми мнение се разби на пух и прах. Толкова много свежи идеи и подкрепа, като личност и като мениджър, не бях получавала никога! И сега си го спомням с огромна благодарност и емоция!

Какво бихте казали на бъдещи членове на Алфа Групата, които все още не познават този формат и се колебаят дали инвестицията на време и пари си заслужава?

Елате дори само веднъж, за да усетите атмосферата и полезността, която Алфа Групата дава. След това сами ще прецените дали има добавена стойност сред нас за Вас! В бизнеса винаги даваме шанс на новите неща, защото иначе нямаше да ни има.

Какво ще пожелаете на Алфа Групата за първия ѝ рожден ден?

Желая на Алфа Групата още десетки години да събира на едно място толкова стойностни хора, на които да помага да следват мечтите си и да реализират целите си! Честит Рожден ден, Алфи!! 🙂

Благодарим на Радостина за прекрасните думи и високата оценка и сме радостни, че година по-късно имаме реални резултати за стойността на колективния ум и добавената стойност, който той дава на всеки един член и гост на Алфа Групата, защото както обичаме да казваме: „Никой от нас не е толкова умен, колкото всички нас.“


Напомняме, че във всяка Алфа Група може да участва само по един представител от бранш и местата на участниците са ограничени до 12. Побързайте да заемете Вашето място преди конкурентите си и се запишете за участие ОЩЕ СЕГА! Следващата среща на Алфа Груп ще се проведе на:

авг.
22
чт
2024
Месечна среща на Алфа Група „Основатели“ @ Зала за Събития Реализатори
авг. 22 @ 09:00 – 13:00

Заседание на консултативния борд на Алфа Група „Основатели“

Алфа Групата е ексклузивен консултативен борд от собственици и управители на развиващи се малки и средни бизнеси в България

Какво би било, ако:

 • „Имате собствен управителен борд от директори, които да ви помагат всеки месец“….

 • „Някой ви разбира много добре, защото е бил в обувките ви„…

 • „Има с кого да си сверите часовника“…

 • „Бихте могли буквално да си купите време за стратегическо планиране“…

 • „Има къде да си съберете мислите и решителността за последващи действия“…

 • Имате среда, която ви мотивира и ви помага да се развивате“

Това е малка част от споделеното от настоящите членовете на Алфа Групата. След успешното ѝ развитие в София и многобройните запитвания за втора група, тя вече е факт!

 

Нашето обещание е само едно: да удвоите стойността на бизнеса си в период от 2 до 3 години!

По време на срещата ще имате възможността:

 • Да разберете как да удвоите стойността на бизнеса си в рамките на 2-3 години;

 • Да седнете на една работна маса с други собственици на бизнес от вашия калибър;

 • Да работите по една от темите за бърз растеж;

 • Да отработите личен бизнес казус или предизвикателство в рамките на мастърмайнд сесия (до 3 казуса на среща);

 • Да получите предложения за неговото решение от опитни съмишленици;

 • Да споделите знания и опит от вашето собствено бизнес ежедневие и да се обогатите от това на другите.

Още по темата:

Кратка презентация на „Алфа Групата“

Често задаваните въпроси

Интервюта с членове на Алфа Групата:

 

Регистрация

Свържете се с нас за покана и регистрация за събитието!


  За повече информация, може да обърнете внимание на често задаваните въпроси и да се свържете с регионален директор от нашия екип. График на срещите до края на годината може да намерите тук.