ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Често задавани въпроси за Алфа Групата

Сигурни сме, че бихте имали много въпроси относно дейността и смисъла на Алфа Групата и дори се радваме за това! Ще се радваме и да отговорим на тях в личен разговор. По-долу сме подбрали тези от тях, които според нас са най-често задаваните и сме им отговорили.

Какви са критериите, които трябва да покрие един член на Алфа Група?

 1. Да сте собственик на бизнес или изпълнителен директор, който може да вземе (стратегическо) решение и да го приложи в практиката, без необходимо одобрение от по-горна инстанция;
 2. Да имате годишен оборот между 1 и 35 милиона лева;
 3. Да имате между 30 и 400 служители.

За да бъдете член, трябва да изпълнявате поне първите две условия!

Какъв ще бъде ангажиментът ми към моята Алфа Група?

Основният Ви ангажимент ще бъде да присъствате на една среща всеки месец (или да изпратите подходящ представител, който да Ви замести) и активно да работите с другите членове, за да може всеки бизнес да расте и да се развива.

Мога ли да препоръчам това на всичките си бизнес партньори?

Да, със сигурност можете да го препоръчате. Но няма гаранция, че ще бъдат приети. Членството в Алфа Груп се получава само след успешно преминаване през процесите на кандидатстване и интервю и е изключително ексклузивно.

Каква ще бъде основната ми полза като член на Алфа Груп?

Целта на Алфа Груп е наистина много проста – а именно да ви подкрепи като собственик на бизнес (главен мениджър) и драстично да развиете бизнеса си, да му помогнете да процъфти и да стане по-успешен, динамичен и ефективен. Да Ви помогне да се справите с предизвикателствата и проблемите, както и ефективно да доведе бизнеса Ви до момента, в който ще доминирате в своя сектор.

Какво представлява програмата GOLD-коучинг?

Това е една много прогресивна и комплексна програма за корпоративен коучинг, създадена за постигането на една единствена цел – да помогне на бизнеса Ви да удвои стойността си в рамките на две до три години.

Това поредният клуб за запознанства ли е?

Не! Става въпрос за много повече от това. Ние предоставяме консултативни срещи на борда, където ще споделим нашите знания и опит с останалите членове. Ще има ли възможност за социализиране? Да, разбира се. Нови отношения ще бъдат започнати и развити. Обучението, безпристрастната подкрепа, колоритните личности, приятелствата за цял живот, както и житейските уроци, които ще получите, лесно ще превърнат това в най-добрата инвестиция, която някога сте правили. Граници няма.


Напомняме, че във всяка Алфа Група може да участва само по един представител от бранш и местата на участниците са ограничени до 12. Побързайте да заемете Вашето място преди конкурентите си и се запишете за участие ОЩЕ СЕГА! Следващата среща на Алфа Груп ще се проведе на:

юли
11
чт
2024
Месечна среща на Алфа Група „Основатели“ @ Зала за Събития Реализатори
юли 11 @ 09:00 – 13:00

Заседание на консултативния борд на Алфа Група „Основатели“

Работата в Алфа Групата ви дава възможност:

 
 • Да удвоите стойността на бизнеса си в рамките на 2-3 години;

 • Да седнете на една работна маса с други собственици на бизнес от вашия калибър;

 • Да работите по една от 50-те теми за бърз растеж;

 • Да отработите личен казус или предизвикателство в рамките на мастърмайнд сесия (до 3 казуса на среща);

 • Да получите предложения за неговото решение от опитни съмишленици;

 • Да споделите знания и опит от вашето собствено бизнес ежедневие и да се обогатите от това на другите.

 

Тук може да намерите често задаваните въпроси и правилата и принципите на Алфа Групата!

 

Регистрация

Свържете се с нас за покана и регистрация за събитието!


  За повече информация, може да обърнете внимание на често задаваните въпроси и да се свържете с регионален директор от нашия екип. График на срещите до края на годината може да намерите тук.