ВИДЕО: Въпроси и отговори за Алфа Груп

Въпроси и отговори за Алга Груп

По време на сертификационния курс за регионални директори, който се проведе през октомври 2015г., Джерард Одонован (Gerarg O’Donovan) – основател и собственик на Noble Manhattan Coaching & The Alpha Group, направи детайлни разяснения на основните въпроси около концепцията на Алфа Груп.

Представяме Ви най-важните моменти от тази сесия в няколко кратки видеоклипа, събрани под формата на въпроси и отговори за Алфа Груп. Клиповете са на английски език, но повечето от тях имат субтитри на български език, достъпни чрез с активация на бутона „СС“ в долния им десен ъгъл.

1. Какво е Алфа Груп и какво прави?

2. Визията на Алфа Груп

3. Кой може да бъде член на Алфа Груп?

4. Ексклузивност, членство и продължителност

5. Какво означава „Да доминираш в сектора си“?

6. Алфа Груп поредният нетуъркинг клуб ли е?

Напомняме, че във всяка Алфа група може да участва само по един представител от бранш, затова местата на участниците са ограничени до 20. Побързайте да заемете Вашето място преди конкурентите си и се запишете за участие при първа възможност! Следващата среща на Алфа Груп ще се проведе:

 

За повече информация, може да обърнете внимание на често задаваните въпроси и да се свържете с Вашия регионален директор от нашия екип. График на срещите до края на годината може да намерите тук.

%d bloggers like this: