Кафе с кауза в офиса

Днес ще ви запознаем с Office-Friends, млада компания за дистрибуция на кафе и чай до офиси и крайни клиенти. С какво се различава тя от останалите фирми, в какво вярват нейните създатели, какви са техните каузи и как можем да станем част от тях, ще ни разкаже повече Детелина Стоянова – управляващ партньор в компанията.


Знаете ли, че само в Европа, всеки ден се изхвърлят повече от 80 милиона пластмасови капсули?!„, попита тя в началото на нашия разговор и продължи: „А знаете ли, че близо 95% от тях не се рециклират!

Ние в Office-Friends.com вярваме, че здравето на отделния човек и опазването на околната среда зависи от самите нас, затова основната ни цел е да заменим консумацията на пластмасовите капсули в офисите с хартиени монодози като предоставяме на клиентите ни безплатни машини. Те запазват удобството и разнообразието от вкусове на пластмасовите капсули, но са напълно биоразградими и са щадяща здравето, околната среда, а не на последно място и финансите, алтернатива.

С какво Office-Friends се различава от останалите фирми за диструбуция на кафе и чай?

Водени от своите вътрешни убеждения и принципи, ние се стремим да предлагаме на нашите клиенти продукти, плод предимно на био или устойчиво земеделие, които имат минимален екологичен отпечатък както при производството, така и при дистрибуцията и употребата.

Благодарим на нашите клиенти, които избраха да заменят пластмасовите капсули с биоразградими хартиени монодози. По този начин спестихме изхвърлянето на повече от 200кг пластмаса през 2020 година.

Осъзнавайки, че бизнесът ни няма как да бъде напълно устойчив, даряваме 1% от годишните си приходи за екологични проекти в България.

През 2020 година нашето дарение подкрепи каузата на Гората.бг за засаждане на 1 000 000 нови дървета в България, а през 2021 ще застанем зад новата инициатива на Гората.бг за засаждане на медоносни дръвчета из цяла България в подкрепа на медоносните пчели у нас.

Ако искате и вашия офис да стане част от „Кафе с кауза“, използвайте промо код „ALPHA“ и заявете тестова машина за 3 дни с включено кафе на office@office-friends.com.


Напомняме, че във всяка Алфа Група може да участва само по един представител от бранш и местата на участниците са ограничени до 12. Побързайте да заемете Вашето място преди конкурентите си и се запишете за участие ОЩЕ СЕГА! Следващата среща на Алфа Груп ще се проведе на:

авг.
22
чт
2024
Месечна среща на Алфа Група „Основатели“ @ Зала за Събития Реализатори
авг. 22 @ 09:00 – 13:00

Заседание на консултативния борд на Алфа Група „Основатели“

Алфа Групата е ексклузивен консултативен борд от собственици и управители на развиващи се малки и средни бизнеси в България

Какво би било, ако:

 • „Имате собствен управителен борд от директори, които да ви помагат всеки месец“….

 • „Някой ви разбира много добре, защото е бил в обувките ви„…

 • „Има с кого да си сверите часовника“…

 • „Бихте могли буквално да си купите време за стратегическо планиране“…

 • „Има къде да си съберете мислите и решителността за последващи действия“…

 • Имате среда, която ви мотивира и ви помага да се развивате“

Това е малка част от споделеното от настоящите членовете на Алфа Групата. След успешното ѝ развитие в София и многобройните запитвания за втора група, тя вече е факт!

 

Нашето обещание е само едно: да удвоите стойността на бизнеса си в период от 2 до 3 години!

По време на срещата ще имате възможността:

 • Да разберете как да удвоите стойността на бизнеса си в рамките на 2-3 години;

 • Да седнете на една работна маса с други собственици на бизнес от вашия калибър;

 • Да работите по една от темите за бърз растеж;

 • Да отработите личен бизнес казус или предизвикателство в рамките на мастърмайнд сесия (до 3 казуса на среща);

 • Да получите предложения за неговото решение от опитни съмишленици;

 • Да споделите знания и опит от вашето собствено бизнес ежедневие и да се обогатите от това на другите.

Още по темата:

Кратка презентация на „Алфа Групата“

Често задаваните въпроси

Интервюта с членове на Алфа Групата:

 

Регистрация

Свържете се с нас за покана и регистрация за събитието!


  За повече информация, може да обърнете внимание на често задаваните въпроси и да се свържете с регионален директор от нашия екип. График на срещите до края на годината може да намерите тук.