Втора среща на The Alpha Group в София – 31.05.2016г.

Втора среща на The Alpha Group в София

Следвайки забележителния старт от 21.04.2016г., в последния ден на месец май успешно се проведе и втората среща на новосформиращата се The Alpha Group в София. Участваха представители на: VBH Bulgaria, Volvo Trucks Bulgaria, Tavex Bulgaria и други.

The Workshop

В първата част, в спокойната атмосфера на приятелство и взаимопомощ, собствениците на бизнеси работиха по темата:

„Създайте Вашите успешни стратегически партньорства.“

За някои от тях това бе идеалният момент да отделят нужното време и дадат завършен вид на тема, която по един или друг повод често пъти е била на дневен ред, но поради различни причини не е могла да бъде завършена. За други, това беше изключително подходящ повод да преосмислят концепцията на бизнеса си и да разсъждават, какви ползи би им донесло осъществяването и развиването на евентуални стратегически бизнес партньорства. Всеки от тях беше в състояние да направи собствените си изводи, което е ключовата добавена стойност на формата „The Alpha Group“.

The Mastermind Sessions

Втората част винаги води до допълнително сближаване на хората около масата. Тяхната основна цел е, с напълно открито, непредубедено и необременено съзнание, да помогнат на този, който споделя свой актуален казус/предизвикателство. В края на всяка сесия, човекът споделил казус, вече е в състояние да вземе най-разумните въпроси и най-ценните предложения от останалите, за да намери най-доброто решение или подход за решаване на казуса си. А един от най-важните аспекти е, че това би могло да се приложи в бизнеса му практически веднага след края на срещата.

Ето няколко кадъра от срещата:

За следващия път

Следващата среща на The Alpha Group ще се проведе на 22.06.2016г. (сряда). Тогава ще се работи по темата:

 

Във всяка Алфа група може да участва само по един представител от бранш, затова местата на участниците са ограничени до 20. Побързайте да заемете Вашето място преди конкурентите си и се запишете за участие в следващата среща на The Alpha Group! Подробности за предстоящите събития може да намерите тук. За повече информация, може да обърнете внимание на често задаваните въпроси и да се свържете с Вашия регионален директор от нашия екип.

%d bloggers like this: