Успешните членове на Алфа Груп

The Alpha Group Sofia

Какво е характерно за успешните членове на Алфа Груп?

Посвещават се на промяната

Осъзнавате, че „не знаете това, което не знаете“ и сте отворени да получавате и да подавате нови идеи, които ще ви помогнат да качите бизнеса си на следващото стъпало. Готови сте да променяте мисленето си, да предприемате действия и да наблюдавате как ситуацията Ви се променя.

Придържат се към най-високите стандарти

Ако търсите успех за отрицателно време, тогава Алфа Групата не е за вас. Ако искате да правите бизнес на най-високо равнище, тогава ние бихме искали да Ви помогнем да го осъществите успешно.

Искат бизнесът да работи за тях

Не е добра идея да построите покрив над къща с потъващи основи. Ако искате бизнесът Ви да се засили на всички равнища, за да може да произвежда, докато Вие сте съсредоточен върху растежа му, тогава ние можем да ви помогнем да направите това реалност.

Търсят революционна промяна

Това не е клуб за запознанства; но Вие все пак ще създадете нови бизнес контакти и вашият бизнес ще расте. Ако търсите група от бизнес собственици, които държат един на друг, отговорни и са посветени на подобряването на живота на всички членове, тогава Алфа Групата е за Вас.

Успехът има своите общи черти. Успешните членове на Алфа Груп – също!


Напомняме, че във всяка Алфа група може да участва само по един представител от бранш, затова местата на участниците са ограничени до 20. Побързайте да заемете Вашето място преди конкурентите си и се запишете за участие при първа възможност! Следващата среща на Алфа Груп ще се проведе:

 

За повече информация, може да обърнете внимание на често задаваните въпроси и да се свържете с Вашия регионален директор от нашия екип. График на срещите до края на годината може да намерите тук.

%d bloggers like this: