Членство в Алфа Груп

Членство в Алфа Груп

Членство в Алфа Груп: ЕКСКЛУЗИВНО | ЕЛИТНО | ВДЪХНОВЯВАЩО

Членството в Алфа Груп (TAG) е всичко, от което се нуждаете, за да качите бизнеса си на следващото стъпало. Къде другаде бихте могли да откриете квалифицирани, опитни и силно мотивирани професионалисти, които да са съсредоточени само върху Вас и Вашия бизнес? Вече се справяте добре? Разбира се! Но Вие не искате просто да се справяте добре, а искате да се ОТЛИЧИТЕ.

Ако сте готови за експоненциален растеж, Noble Manhattan би искал да обедини усилията си с Вас, за да бъде реализиран потенциалът за максимално увеличение на бизнеса Ви. Всички наши лидери са обучени за изпълнение на GOLD™ стратегиите ни, като това им дава възможност да съдействат за утрояване на бизнеса Ви в рамките на две до три години. Тези стратегии са доказан и работят винаги, независимо коя е Вашата индустрия или бизнес модел. Изпитани и проверени? Да. И все пак, GOLD™ далеч не е банално решение. Персонализирани съвети и практически планове за действие се предоставят от Регионални Директори на високо ниво, които са попадали в подобни ситуации. Никога повече няма да се налага сами да трябва да изследвате възможностите си или да се изправяте пред предизвикателства. Предлагаме решения, които веднага могат да бъдат приложени.

Стремим се към резултати също като Вас!

При членство в Алфа Груп, периодичните ОБУЧИТЕЛНИ семинари и участието в груповите заседания са мястото, където ще се случват по-интензивни дискусии и стратегически дизайн. Това е и времето, когато ще подновите мотивацията си с колеги, които желаят вие да постигнете успех. Месечните полудневни ЗАСЕДАНИЯ НА КОНСУЛТАТИВНИЯ СЪВЕТ с до 20 бизнес собственици от неконкурентни компании Ви позволяват да придобиете най-добри практики от други лидери. Алфа Груп също така ще групират лидери от един и същ регион, за по-ефективна взаимоподкрепа и споделяне на опит.

GOLD™ Коучинг

Работейки с Вашия фасилитатор/коуч, лицензиран от Алфа Груп, по време на МЕСЕЧНИ СРЕЩИ НА ЧЕТИРИ ОЧИ в продължение на около две години значително ще подобрите самочувствието си, производителността си, както и растежа на бизнеса си. През този период ще откриете СЪЩО, че:

  1. Качеството на уменията Ви да вземате решения ЩЕ се подобри

  2. ЩЕ бъдете мотивирани да предприемате действия

  3. Кръгозорът Ви ЩЕ се разшири


Напомняме, че във всяка Алфа група може да участва само по един представител от бранш, затова местата на участниците са ограничени до 20. Побързайте да заемете Вашето място преди конкурентите си и се запишете за участие при първа възможност! Следващата среща на Алфа Груп ще се проведе:

фев.
16
чт
2023
Заседание на Алфа Груп България @ Зала за Събития Реализатори
фев. 16 @ 09:00 – 13:00

Заседание на консултативния борд на Алфа Груп България

Работата в Алфа Групата Ви дава възможност:

 

  • Да удвоите стойността на бизнеса си в рамките на 2-3 години;

  • Да седнете на една работна маса с други собственици на бизнес от Вашия калибър;

  • Да работите по една от темите за бърз растеж;

  • Да отработите личен казус или предизвикателство в рамките на мастърмайнд сесия (до 3 казуса на среща);

  • Да получите предложения за неговото решение от опитни съмишленици;

  • Да споделите знания и опит от Вашето собствено бизнес ежедневие и да се обогатите от това на другите.

 

Тук може да намерите често задаваните въпроси и правилата и принципите на Алфа Групата!

 

Покупка на билети

 

За повече информация, може да обърнете внимание на често задаваните въпроси и да се свържете с Вашия регионален директор от нашия екип. График на срещите до края на годината може да намерите тук.

%d bloggers like this: