Членство в Алфа Груп

Членство в Алфа Груп

Членство в Алфа Груп: ЕКСКЛУЗИВНО | ЕЛИТНО | ВДЪХНОВЯВАЩО

Членството в Алфа Груп (TAG) е всичко, от което се нуждаете, за да качите бизнеса си на следващото стъпало. Къде другаде бихте могли да откриете квалифицирани, опитни и силно мотивирани професионалисти, които да са съсредоточени само върху Вас и Вашия бизнес? Вече се справяте добре? Разбира се! Но Вие не искате просто да се справяте добре, а искате да се ОТЛИЧИТЕ.

Ако сте готови за експоненциален растеж, Noble Manhattan би искал да обедини усилията си с Вас, за да бъде реализиран потенциалът за максимално увеличение на бизнеса Ви. Всички наши лидери са обучени за изпълнение на GOLD™ стратегиите ни, като това им дава възможност да съдействат за утрояване на бизнеса Ви в рамките на две до три години. Тези стратегии са доказан и работят винаги, независимо коя е Вашата индустрия или бизнес модел. Изпитани и проверени? Да. И все пак, GOLD™ далеч не е банално решение. Персонализирани съвети и практически планове за действие се предоставят от Регионални Директори на високо ниво, които са попадали в подобни ситуации. Никога повече няма да се налага сами да трябва да изследвате възможностите си или да се изправяте пред предизвикателства. Предлагаме решения, които веднага могат да бъдат приложени.

Стремим се към резултати също като Вас!

При членство в Алфа Груп, периодичните ОБУЧИТЕЛНИ семинари и участието в груповите заседания са мястото, където ще се случват по-интензивни дискусии и стратегически дизайн. Това е и времето, когато ще подновите мотивацията си с колеги, които желаят вие да постигнете успех. Месечните полудневни ЗАСЕДАНИЯ НА КОНСУЛТАТИВНИЯ СЪВЕТ с до 20 бизнес собственици от неконкурентни компании Ви позволяват да придобиете най-добри практики от други лидери. Алфа Груп също така ще групират лидери от един и същ регион, за по-ефективна взаимоподкрепа и споделяне на опит.

GOLD™ Коучинг

Работейки с Вашия фасилитатор/коуч, лицензиран от Алфа Груп, по време на МЕСЕЧНИ СРЕЩИ НА ЧЕТИРИ ОЧИ в продължение на около две години значително ще подобрите самочувствието си, производителността си, както и растежа на бизнеса си. През този период ще откриете СЪЩО, че:

  1. Качеството на уменията Ви да вземате решения ЩЕ се подобри

  2. ЩЕ бъдете мотивирани да предприемате действия

  3. Кръгозорът Ви ЩЕ се разшири


Напомняме, че във всяка Алфа група може да участва само по един представител от бранш, затова местата на участниците са ограничени до 20. Побързайте да заемете Вашето място преди конкурентите си и се запишете за участие при първа възможност! Следващата среща на Алфа Груп ще се проведе:

Ное.
21
вт
2017
Месечна среща на Алфа Груп (София) @ Хотел "Кибелла", София
Ное. 21 @ 08:00 – 15:30

Каним Ви на нашата месечна среща на Алфа Груп в София!

The Alpha Group Sofia
The Alpha Group Sofia

Там ще имате възможността:

  • Да разберете от първо лице концепцията на Алфа Груп;

  • Да седнете на една работна маса с други собственици на бизнес от Вашия калибър;

  • Да работите по една от темите за експедитивно развитие;

  • Да споделите личен казус или предизвикателство в рамките на мастърмайнд сесия;

  • Да получите възможността да погледнете казуса от различна перспектива и предложения за неговото решение от опитни съмишленици;

  • Да споделите знания и опит от Вашето собствено работно ежедневие и да се обогатите от това на другите.

Моля, запознайте се с често задаваните въпроси и правилата и принципите на Алфа Груп!

 

Място на провеждане: Конферентната зала в хотел „Кибелла“ (кв. Гео Милев, ул. „Александър фон Хумболт“ 26, 1113 София – в близост до бившия хотел „Плиска“, сега централа на ЦКБ АД)

 

Стандартна цена за посетители (еднократно участие): 300.00 лв. на човек, с включен ДДС.

 

Покупка на билети

 

За повече информация, може да обърнете внимание на често задаваните въпроси и да се свържете с Вашия регионален директор от нашия екип. График на срещите до края на годината може да намерите тук.

Автор: Илиян Кирков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *