За членове: Достъп до доказаните инструменти за бизнес анализ

бизнес инструменти

Работете с нашите инструменти за бизнес коучинг, за да стесните фокуса си!

Strategic Business Leadership® (SBL)

…спомага да определите визиите си в личен и професионален аспект и да начертаете план за постигането им.

50 FastGrowth Workbooks

…са част от обучителните семинари и са специално проектирани да Ви вдъхновят и помогнат в създаването на по-голяма ангажираност и фирмена целенасоченост.

Нетуъркинг с хиляди бизнес собственици от различни страни по света, получаване на добре обмислени отговори на въпроси, свързани с Вашите конкретни и належащи професионални казуси. Ще имате абсолютен екслузивен достъп до ежемесечни бизнес съвети и идеи, дадени от тези на върха за тези на върха.

Членовете на Борда на Алфа Групата са представители на всички видове индустрии, въоръжени с най-добрите глобални ресурси и знания. Това Ви позволява да научите най-добрите практики от други лидери, като по този начин подобрите представата си как се постига успех. Членството в Борда също така разширява мисленето Ви отвъд Вашата конкретна индустрия като предоставя иновативни решения, стимулиращи откриването на нови подходи за правене на бизнес.


Напомняме, че във всяка Алфа група може да участва само по един представител от бранш, затова местата на участниците са ограничени до 20. Побързайте да заемете Вашето място преди конкурентите си и се запишете за участие при първа възможност! Следващата среща на Алфа Груп ще се проведе:

 

За повече информация, може да обърнете внимание на често задаваните въпроси и да се свържете с Вашия регионален директор от нашия екип. График на срещите до края на годината може да намерите тук.

%d bloggers like this: