Обучения

Увеличете влиянието си в бизнес средите! Станете Регионален Директор на Алфа Група във Вашия град или регион!

Обучения регионални директори
Алфа Груп в България – Регионалните Директори на откриващото събитие в София на 21.04.2016г.

Искате ли да помагате на собственици на бизнеси да станат по-добри лидери и съответно да подобрят управлението на бизнеса си, а в същото време да създавате и развивате благосъстояние чрез привлекателна възможност за доходи (вкл. и пасивни)?


Вземете участие в следващото от международните обучения за Регионални Директори на Алфа Груп!


Алфа Груп е форум за собственици/управители на малки и средни бизнеси, които се срещат веднъж месечно да обсъждат и решават стратегически предизвикателства. Ние търсим опитни професионалисти/коучове, за да изградят и ръководят тези групи навсякъде по света.

Вие може би сте бизнес личност, коуч, обучител или просто някой, който вярва в стойността на коучинга или менторството и желае независимостта да си бъде сам шеф. Вашата амбиция и собствена мотивация ще Ви позволят да поемете лидерството и да ръководите членовете на Алфа Група и промотирате всички аспекти на групата към потенциални клиенти. Noble Manhattan ще Ви осигури обучение и последваща подкрепа за гарантиран успех.

Под Вашето ръководство членовете ще трансформират себе си и живота си. Стратегическите решения, направени от членовете по време на срещите, базирани на предложения от колеги и под Вашето председателство, ще имат измерими резултати.

Мастърмайнд групата е просто съюз от две или повече личности, срещащи се редовно и посвещавайки се на определена цел. Наполеон Хил, авторът на книгата „Мисли и забогатявай“, първи дефинира мастърмайнда като „координация на знания и усилия в духа на хармонията между двама или повече души, за постигането на определена цел.“

Какво включва позицията на Регионален Директор?

 • Вие ще създадете и ръководите консултативен борд (Алфа Група) от максимум 20 члена, срещащи се в конкретен ден веднъж месечно, по едно и също време (от 08:00ч. до 15:30ч.), на предвиденото от Вас място. Вашето обучение ще осигури ефективността от мастърмайнд сесиите, където ще разисквате 2-3 стратегически предизвикателства на Вашите членове;
 • В първата част от тези срещи Вие ще ръководите работна сесия (workshop) базирана на материали, които ще сме Ви подготвили да използвате;
 • Вашите членове имат възможността от 90-минутна коучинг сесия (Alpha Gold) с директора на групата (с Вас).
 • Ще имате ексклузивен район (град или част от града), където няма да има други Регионални Директори на Алфа Груп освен Вас;
 • Ние ще Ви подпомагаме и подкрепяме да развиете Вашата група до оптимума от 20 члена

Основната мисия на Алфа Груп (The Alpha Group) е винаги да подпомага членовете си да станат лидери в техните пазарни сегменти, както и значително да увеличат стойността на бизнеса си за срок от 2 до 3 години.

Алфа Груп не е за неопитни хора.

От Вас се очаква да сте изключително сериозни в асистирането на участниците да развият своя бизнес.

The Alpha Group Sofia

Ежемесечно ще се срещате с група от напредничави експерти със сходен начин на мислене.

Всяко заседание започва с ръководена от Вас силно въздействаща 90-минутна работна сесия за бърз растеж, която ще насърчава членовете на групата Ви да процъфтяват в своя бизнес. След това, съвместно с останалите равноправни членове, ще работите по един организиран и методичен начин в решаването на ключови предизвикателства от работното им ежедневие и ще се държите взаимно отговорни и отчетни за предприетите действия и последствията от тях. С времето членовете на Вашата Алфа Група ще се превърнат в ексклузивен борд на директорите за останалите членове, а взаимоотношенията в групата – в приятелски.

От успешните директори на Алфа Груп се очаква:

 • Да бъдат сертифицирани, знаещи и силно мотивирани професионалисти от света на коучинга, менторството или обученията, въпреки че са възможни и други професионални поприща;
 • Да поемат ангажимент и да носят отговорност за мотивацията и вдъхновението на членовете си по пътя към тяхната трансформационна промяна в управлението на бизнеса им;
 • Да се придържат към най-високите професионални стандарти (там няма преки пътища);
 • Да споделят практически знания и опит, мисли и информация със своите членове и колеги – Регионални Директори;
 • Да имат силното желание да спечелят значителен нарастващ доход, изграждайки продуктивни Алфа Групи;
 • Да могат да излязат и да представят на хората тази възможност, а след това да им я демонстрират;
 • Да имат способността и желанието да изградят значителна клиентска база за коучинг.

Ето три неосъзнати причини защо собствениците на бизнес биха поели ангажимент и биха се присъединили към себеподобни в консултативен борд като Алфа Групата:

Втора среща на The Alpha Group в София

 1. Отчетност: Влиянието на членовете един към друг работи. Всички те искат одобрение, признание и похвала от останалите в групата. Силата ѝ се увеличава, тъй като се използва за постигане на целите им. Консултативният борд държи членовете си отговорни по между си относно обещанията, които са дали за постигане на целите си. Останалите членове също помагат за постигането на тези цели с идеи и решения.
 2. Взаимопомощ: Членовете на този борд се подкрепят по между си. Помагат си със собствените си решения и ресурси, споделяйки лични предизвикателства (което в последствие води до повече решения и ресурси сред останалите); разменят перспективи, създават безопасен „спасителен бряг“, където собственици и управители споделят (понякога неприятни) казуси и проблеми в откритата и доверена (конфиденциална!) среда сред сродни души.
 3. Автентичност: Членовете на групата се придържат към реалността. В създадената среда на конфиденциалност и взаимно доверие, те излагат техните силни и слаби страни. Участниците си помагат по между си, припомнят си, насърчават се и се възползват от опита и знанията на останалите за постигане на целите си. Понякога е ценно да се посочи и разгледа стратегия, която не резонира със способностите на ръководителя.

Приходи

 • Таксата за членове на Алфа Груп за България е £215.00 (британски паунда) без ДДС, или приблизително 567.14* лв., платими всеки месец след стартиране на членството. Вие ще получавате 43% от тази такса. Тя ще нарасне на 53%, когато имате вече 30 члена.
 • Всеки член има възможността да се запише за „The Alpha Gold“ – 12 месечна коучинг програма за £250 (примерна средна цена) на месец за сесия от 90 минути.

Прогнозни месечни доходи, базирани на една Алфа Група от 15 члена, 5 от които са членове и на The Alpha Gold Coaching Program:

Приход Сума Вид на срещите Времева заетост
15 члена х £250.00 х 43% £1612.50, или приблизително 3,658.05* лв. Групови срещи 6,5 часа месечно на група
5 члена х £250.00 £1250.00, или приблизително 2,835.70* лв. Индивидуална коучинг сесия 7,5 часа (5 срещи х 90 мин.)
Общо: £2862.50, или приблизително 6,493.74* лв. 14 часа на месец

Разходи (инвестиция от Ваша страна)

Стандартна цена на обучението и сертифицирането е £5000.00 (британски паунда без ДДС, или приблизително 11,342.78* лв.). Разбира се, предлагат се възможности и за разсрочване на сумата на няколко вноски.

В посочената цена се включва:

 1. 5-дневно обучение,
 2. материали за работа през цялото време,
 3. права за ползването на интелектуалната собственост и марката „The Alpha Group“,
 4. кафе и вода,
 5. обяд през петте дни.
 6. възможност да се връщате на това обучение, за да опреснявате знанията си неограничен брой пъти
 7. сертификат

Подробна и актуална информация за всички възможности за генериране на приходи ще бъдат разяснени в първия ден на обучението.

Ако се вдъхновихте от това представяне и чувствате, че притежавате необходимото, за да станете част от тази глобална история на успеха, вземете чаша кафе и обсъдете предложението ни в един неангажиращ разговор по Skype или телефон с Борислава, Илиян или някой от останалите членове на нашия екип! Те ще отговорят на всичките Ви въпроси.

Бихме могли да изпратим предварително един информационен видео материал, който описва тази привлекателна бизнес възможност и ще Ви даде много ясни разяснения за това какво, как и защо правим.

Просто изпратете имейл на Борислава Киркова.

P.S. Няма да ви струва нищо, ако се свържете с нас и решите да проучите този шанс в детайли. Може да се окаже, че това е „пробивът“, който сте търсили! Кой знае?!

* Посочените суми са изчислени при обменен курс на £1.00 (една британска лира) = 2.27 лв., актуален към днешна дата.


Предстоящи обучения:

%d блогъра харесват това: