Борислава Киркова

Borislava Kirkova
Борислава Киркова е Регионален директор на Алфа Груп България, част от международната The Alpha Group International, която помага и подкрепя собственици и управители на малки и средни бизнеси да планират стратегически и разрастват компаниите си.
Тя е съосновател и партньор „Маркетинг и връзки с ключови клиенти“ в Office-Friends. Компанията развива внос и дистрибуция на кафе и чай от Италия, Германия и Виетнам, като на фокус са биоразградими и рециклируеми продукти.
Борислава Киркова е сертифициран бизнес и личен коуч към Noble Manhattan Coaching – компания сред топ 3 обучители в коучинг умения извън САЩ и сертифициран NLP и P.E.T. практик.
Съосновател и организатор е на технологичната конференция „LibertyBits“, посветена на личната свобода в дигиталната ера, както и лектор по проект „Млад предприемач – стартирай бизнес в дигиталната ера“, насочен към хора, желаещи да развиват собствен бизнес. Има 12 годишен опит в немския концерт Роберт Бош на различни позиции в отдели „Продажби и Маркетинг“ в Германия и България.
Личните ѝ каузи са свързани с подкрепа и работа с жени в края или по време на майчинството да се преориентират кариерно, да се върнат обратно на работното място или да стартират собствен бизнес. Тя ментор и в Менторската програма на Бизнес лейди клуб.
Борислава е щастливо омъжена и майка на две дъщери.

 


%d bloggers like this: