Алейдин Алиев

Алейдин Алиев е Регионален директор на Алфа Груп България, част от международната The Alpha Group International, която помага и подкрепя собственици и управители на малки и средни бизнеси да планират стратегически и разрастват компаниите си.

Основател на проекта www.alievcoaching.com. Мисията на този проект е да помогне на възможно най-много хора да (пре)открият уникалността, дарбите и талантите, които притежават, с което да отключат възможността техните най-добри качества, като хора и професионалисти, да бъдат проявени в техния личен живот и професионална кариера!

В над двадесет годишната си кариера на спортен треньор и педагог е осъзнал, че възпитателните и оздравителни качества и навици, които спорта изгражда и развива в една индивидуалност или група от хора са отлична предпоставка за личностното им развитие и реализирането на техните планове и цели. Качества и навици, които са силно желани и от бизнес средите като цяло, което го предизвиква да се гмурне успешно в океана на бизнеса у нас и в чужбина.

Бивш Генерален секретар на Българската федерация по хандбал и хоноруван преподавател в Национална спортна академия “Васил Левски” гр.София, където завършва своята бакалавърска степен. Магистърската си степен завършва в Las Palmas University (Испания) – Academic master of science, EHF Master coach.

Убеден е, че всичко е възможно да се постигне с дисциплина, постоянство и вяра! Вярва в екипната работа като инструмент за споделеност, съпричастност, подкрепа и успех! Точно затова решава да се сертифицира като Регионален директор на The Alpha Group International в България. Сертифициран G.O.L.D. Coach, който помага на собственици на бизнеси да удвоят или утроят стойността на компаниите си, с което да сбъднат и най-смелите си мечти, желания и цели.


%d bloggers like this: