Срещи

The Alpha Group Sofia

мар.
13
пн
2017
Обучение за Регионални Директори на The Alpha Group в София @ Хотел Атлантик (кв. Симеоново)
мар. 13 – мар. 17 цял-ден

Увеличете влиянието си в бизнес средите като станете Регионален Директор на Алфа Група във Вашия град или регион

Обучения регионални директори

Искате ли да помагате на собственици на бизнеси да станат по-добри лидери и съответно да подобрят управлението на бизнеса си, а в същото време да създавате и развивате благосъстояние чрез възможност за пасивни доходи?


Вземете участие в международното обучение за Регионални Директори на Алфа Груп, което ще се проведе в София, от 13-ти до 17-ти март 2017г.


Месечните срещи на консултативния борд на Алфа Груп се ръководят от обучени и лицензирани Регионални Директори, които владеят тънкостите и инструментите за ефективен растеж, предлагани от Алфа Груп, и по този начин са в състояние да помогнат на бизнес собствениците да постигнат бърз растеж в компаниите си.

Лицензът за Регионални Директори включва 5-дневно интензивно обучение. Следващото българско издание на това обучение ще се проведе в София, от 13-ти до 17-ми март 2017г. в хотел Атлантик (кв. Симеоново)

Макар че подобно обучение се провежда всеки календарен месец в различна точка на планета, това е първата възможност през 2017-та година това обучение да се проведе при нас, в България. По-долу ще видите списъка с локациите до края на годината, ако решите да се включите в някоя от тях.

Имаме възможност да обучим само по ЕДИН регионален директор на град в България (с изключение на София).

Идеята е такива срещи на The Alpha Group да се провеждат на повече места в страната и по този начин по-широк кръг от бизнеси да могат да получат достъп до невероятните ресурси на програмата.

Ако желаете ролята на Регионален Директор на Алфа Груп във вашия град или регион:

  1. Изгледайте видео-уебинара с Джерард О’Донован, който обяснява концепцията на Алфа Груп и условията за придобиване на такъв лиценз: 

https://vimeo.com/105853894
парола: alphagroupbiz

2. Свържете се с нас до 01-ви март 2017г., за да оформим регистрацията ви за включване в обучението. Специално за нас в България и само за това конкретно обучение, цената на лиценза е с намаление!

Повече информация за Вашия финансов интерес в ролята Ви на Регионален Директор ще намерите тук.

Възползвайте се от този шанс!

Ако идеята да бъдете Регионален Директор на Алфа Груп във вашия град или регион ви привлича, но не сте сигурни дали разбирате напълно всичко свързано с нея:

Каним ви да се включите в първия ден на обучението БЕЗПЛАТНО!

 

Присъствието в първия ден не Ви задължава с нищо, но ще Ви даде възможност да опознаете екипа на Алфа Груп, с други колеги от България, по-подробно ще навлезете в концепцията на Алфа Груп и ще придобиете информация, знания, впечатления, опит и познанства, до които няма да имате достъп по друг начин. Също така Колин Линдзи (управляващ директор на The Alpha Group) ще бъде на разположение лично да разговарят с Вас (на английски език) и да отговоря на допълнителни въпроси, които могат да възникнат у вас.


График на обученията за Регионални Директори на Алфа Груп по света:

  • Румъния, Букорещ – 18-21.01.2017г.
  • Великобритания, Кардиф – февруари 2017г.