Срещи

The Alpha Group Sofia

апр.
27
чт
2017
Една година Алфа Груп в София! @ Хотел Анел (зала Анел)
апр. 27 @ 08:00 – 15:30

Каним Ви на забележителна по рода си бизнес среща! Една година Алфа Груп в София!

Бързаме да Ви информираме, че този месец срещата на Алфа Груп, която подготвяме ще бъде уникална по рода си. Всички регионални директори в София ще съберем гостите си – собственици и управители на (малки и) средни бизнеси – за да създадем една изключителна работна атмосфера.

The Alpha Group Sofia

Ще можете да участвате в своеобразен мозъчен тръст от хора на Вашето бизнес ниво, които ще работят и споделят, стремейки се, както да извлекат полза за собствения си бизнес, така и да дадат добронамерени насоки на „приятел в нужда“.

 

Colin Lindsay – Управляващ Директор на The Alpha Group Int.

„Черешката на тортата“ ще бъде Colin Lindsay, управляващият директор на The Alpha Group Int., който ще дойде в България специално да присъства, да се запознае с всеки гост и да сподели кое е това, което прави Алфа Груп най-бързо развиващия се консултативен „peer-to-peer“ борд за собственици и управители на малки и средни компании в световен мащаб.

В момента тече трескава подготовка по събитието, тъй като трябва да се вземат предвид много фактори. Съвсем скоро ще направим официална маркетинг кампания и още не знаем колко голям ще е проявения интерес. Въпреки че очакваме повече хора, тук далеч не става дума за „масовка“! Локацията е избрана на централно място в София, за да бъде удобно от всички страни и възможно най-адекватно, на база на обратната връзка първо от хората в приоритетните ни листи.

Ако Вие сте един от първите, които виждат това съобщение, то колкото по-бързо закупите своя билет за участие, толкова по-голям шанс имате да подсигурите своето място на масата до останалите от правилната целева група.

Разбира се, критериите за участие си остават:

Вие трябва да сте собственик или управител на бизнес, който генерира поне 1 милион лева на година, през последните 2 финансови години, с персонал между 20 и 400 човека към момента.

Ето какво трябва да знаете за сега:

  1. Запазете датата 27.04.2017г. (четвъртък) в календара си за тази среща. Скоро тук ще оповестим точната локация и час за старт на срещата.
  2. Ако резервирате своето място до петък, 14.04.2017г. – до края на деня, цената за участието Ви ще бъде 199.00 лв.
  3. Между 15.04.2017г. и 21.04.2017г. (вкл.), цената ще бъде вече 250.00 лв., а в оставащите дни до 27.04.2017г. ще бъде 300.00 лв., когато дори трудно ще могат да се намерят места и ще се наложи да създадем списък с чакащи за освобождаване на места или за следващата среща.

Всички посочени цени са без ДДС.
КУПИ БИЛЕТИ

Надяваме се да сме успели да загатнем колко важно и ценно ще бъде присъствието Ви на среща от подобен формат, където хората не отиват, просто за да си разменят визитки, а да извлекат максимума от полагането на фундаментални стратегии за бизнеса си и да бъдат отчетни за прогреса си по набелязаните цели пред останалите.

 

Побързайте – местата са ограничени!

За да придобием представа за бизнеса и намеренията Ви към момента, моля отговорете на въпросите по-долу!